marți, 27 octombrie 2009

Cine este QUADO?

Quado este un spirit care nu a ales niciodată să ia o formă fizică. El răspunde întrebărilor pe care cititorii i le pun prin Carrie Hart. Ea primeste intrebari din lumea intreaga si apoi i le prezinta lui Quado, care raspunde. Toate comunicarile sunt pe Internet http://www.quado.com/ si pot fi primite prin e-mail de catre cei inscrisi.

Cuvintele lui sunt atat de pline de lumina si iubire, incat este o placere sa le citesti. Cartea "Quado ne vorbeste" a aparut in romana la Editura For You, iar o parte din mesajele lui Quado se gasesc pe grupul Editurii For You, http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/.

Mesajele sunt primite de Carrie Hart, care ne spune:
„Nu îl văd pe Quado. Când primesc mesajele, văd imaginile din mesaj, asemeni unui drum care se întinde în faţă. Singura imagine pe care am avut-o cu Quado este o minge strălucitoare de energie, care s-a aplecat ca să mă salute. Ceea ce simt este o prezenţă masculină iubitoare, protectoare, cu simţul umorului – o anumită lumină şi bucurie în această iubire.”

Iar Quado spune despre el însuşi:
„Sunt o entitate spirituală... Exist sub formă de energie şi sunt disponibil pentru fiecare dintre voi, în orice moment în care aţi avea nevoie de ajutor sau de îndrumare. Ca spirit, sunt capabil să fiu simultan peste tot, iar existenţa mea aici, în acest plan fizic, în această formă materializată parţial, are pur şi simplu rolul să te ajute – să te ajute să te regăseşti pe tine însuţi, să te ajute să recunoşti iubirea, bucuria şi pacea care există aici pentru tine...

Ştiu că viaţa ta este grea. Ştiu că te lupţi şi îmi doresc să te deschid către minunile vieţii şi să te fac să-ţi priveşti această viaţă fizică, această desfăşurare temporală, ca pe o aventură, ca pe ceva care ar trebui îmbrăţişat cu însufleţire, cu bucurie, cu vitalitate.

Acest moment nu va mai veni niciodata inapoi. Vor fi multe alte momente, o lume infinita de momente, dar in aceasta viata fizica pe care o duci, in aceasta explorare liniara, aceasta aventura a vietii, acest moment nu va mai veni inapoi, nu exact asa. Astfel, te indemn sa-l imbratisezi si sa-l consideri al tau. Te indemn sa-ti umpli cu iubire si grija si sa imbratisezi viata complet. Te indemn sa inveti sa-ti potolesti mintea si sa-ti deschizi inima, sa te deschizi momentului, chiar acum si sa-l lasi sa te umple de bucurie.

Iar daca te simti singur si suparat, daca esti coplesit de necazuri, singuratate sau disperare si nu reusesti sa te linistesti si sa accepti marinimia vietii, atunci te indemn sa-mi ceri ajutorul, pur si simplu sa-ti inchizi ochii, sa inspiri adanc si sa-mi ceri sa vin la tine si sa ma infasor in jurul tau ca o patura calduroasa confortabila de iubire si atentie. Lasa-ma sa vin si sa te imbratisez cu iubirea nesfarsita a universului. Lasa-ma sa vin si sa-ti arat cadoul tau, ca sa poti iesi si sa-l atingi.

Esti un suflet care locuiesti in acest corp o perioada scurta de timp. Ai ales sa vii aici si sa ai aceasta experienta. Astfel, experimenteaz-o. Nu te mai ascunde in frica. Lasa frica deoparte si ingaduie iubirii sa se reverse inauntru. Lasa vina si critica si judecata deoparte si ingaduie iertarii si acceptarii sa curga inauntru cu dragoste. Lasa ingrijorarea deoparte si in loc mergi odata cu fluxul vietii, stiind ca este plin de bunatate, stiind ca esti ajutat la fiecare miscare, de mine si de multe alte spirite care te inconjoara mereu.

Iar pentru a intelege ceea ce se petrece, nu te preocupa de toate astea. Nu vei intelege nici o situatie. Sa stii numai ca esti ajutat, ca esti indrumat si ca exista o lume binevoitoare care doreste sa te imbratiseze.

Dar vorbeste in soapta. Respiratia ingerului este lumina si ne poti auzi numai daca-ti linistesti mintea galagioasa. Ne poti simti numai daca-ti opresti inima si-ti depasesti fricile. Ne poti simti numai daca inspiri adanc si vii acolo unde suntem noi, locul linistii, locul iubirii. Vino aici si vei stii ca tot ce este ici este pentru tine. Vino si viziteaza-ne zilnic, in locul nostru linistit si invata faptul ca esti inconjurat de ajutor. Invata ca viata este iubire. Invata ca esti interconectat cu tot ceea ce exista, o parte vitala a vietii excitante, inflorind si explodand la imbinari.

Esti inconjurat de iubire si grija. Esti inconjurat de sanse minunate de a te deschide vietii si de a trai. Ele licaresc in jurul tau, se blocheaza numai datorita fricilor si indoielilor tale. Invinge-ti frica si indoiala. Nu te mai concentra pe trecut si viitor. Imbratiseaza prezentul si tot ajutorul minunat pe care-l contine.

Imbratiseaza linistea profunda de acum, din acest moment. Mergi in adancime si simte-i linistea. Apoi, cand inspiri linistit si te scufunzi in momentul de acum, intreaba de mine, cere-ti ingerii, cere-ti proprii tai ghizi, cere-ne tuturor sa ne dezvaluim tie.

Iar daca ai viziuni, este bine. Daca auzi voci sau o versiune a propriei noastre gandiri, este bine. Si daca nimic din toate astea nu se intampla dar simti, pur si simplu o prezenta, si asta este bine. Ai incredere in ea. Sa stii ca este reala. Vino si viziteaza-ne in fiecare zi; sa cunosti linistea, sa cunosti bucuria, sa te descoperi cu ajutorul tau.

Pentru ca tu esti descoperirea importanta, desigur. Esti un suflet si poti ajunge la sinele sufeltului tau prin linistea meditatiei. Si tot ce incerc sa fac pentru tine, tot ce doresc sa realizez, este sa te ajut sa-ti fac cunostinta cu tine insuti. Sa te ajut sa ajungi la propriul suflet de pace, bucurie si iubire. Pentru ca prin acest suflet, vei ajunge la marele tot, la marea liniste ce invaluie totul, la minunea si gloria care sunt legatura si existenta noastra a tuturor. Atinge chiar si numai marginea acesteia si vei sti tot ce trebuie stiut, vei simti tot ce trebuie simtit si vei imbratisa lumea in iubire.

Va doresc numai bine!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu